Занаятчийството е поле на човешката дейност, неподвластно на пазарни проучвания,

...
Занаятчийството е поле на човешката дейност, неподвластно на пазарни проучвания,
Коментари Харесай

Кафемашините La Marzocco не са просто оборудване, а инструмент за иновации

Занаятчийството е поле на човешката активност, неподвластно на пазарни изследвания, и постоянно поради компликациите си остава отвън вниманието ни. Кафе машините La Marzocco към момента се създават ръчно и производителите им са приели за собствен дълг да запазят производството на безупречно съоръжение, обхващайки общността, традициите, технологиите и дизайна.

Ангажиментът и вниманието на компанията към качеството е забележим в техните машини за еспресо. През годините те вкарват функционалности като двубойлерова система и акуратен надзор на температурата, които в този момент са стандарти в промишлеността. Това равнище на направа е причина кафето да се цени като деликатна и профилирана напитка. Машините на La Marzocco не са просто оборудване; те са принадлежности за нововъведения, които разрешават на баристите да изразят своето майсторство и да покажат неповторимите усети на специфичните кафеени зърна.

Освен прецизиране и новаторски практики в производството La Marzocco се интересуват от връзките, които основава компанията, с цел да усъвършенства живота на всеки, докоснал се до нея. Те интензивно разпространяват тази идея, като предизвикват връзката сред пекари на кафе, баристи, консуматори и промишленост. Този метод поддържа освен по-високото качество на зърната, само че и етичните и устойчивите практики, от които се възползват общностите, произвеждащи и потребяващи кафе. Резултатът е - семейство на феновете на кафето по целия свят. Така кафето се трансформира от стока в детайл за социализиране и напитка за шерване на ежедневни празнични моменти.

Общите полезности и блян за подкрепяне на развиването на кафе културата довеждат до партньорството сред La Marzocco и " Ибеко " за България. Уменията и опциите на сдружението за консултиране, техническо обслужване и блян към резистентност са естествено продължение на марката и наличието й на пазара. Заедно продължаваме да развиваме кафе културата, да покачваме знанията и да споделяме наученото, с цел да градим стабилно и осведомено кафе общество, да въодушевяваме и оформяме бъдещето на спешълти кафето.
Реклама
Да се насладим на чаша кафе дружно!
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР