Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев предупреди, че може да се преразгледат отношенията със страните, които са наложили санкции на Русия

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев предизвести за опцията за обзор на връзките със страните, наложили наказания против Руската федерация.

„ Има положителни вести. Санкциите могат да бъдат отличен мотив за финален обзор на всички връзки с тези страни, които са ги въвели. Включително спиране на разговора за стратегическа непоклатимост “, написа Медведев на страницата си във Вконтакте.

Освен това заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация предвижда консолидиране на властта, административните елити и жителите заради наказания, предупреждавайки Запада: „ изчакайте “.

В събота Европейският съюз добави Дмитрий Медведев, Михаил Мишустин, Владимир Колокольцев и Сергей Иванов в листата със наказания. Това се показва в документ, оповестен в формалния вестник на Европейския съюз. Както сподели по-рано ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Жозеп Борел, рестриктивните мерки на Европейски Съюз ще бъдат същите като за други лица, които са в описите: те се отнасят до заледяване на активи.

Източник: РИА Новости
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР