Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията

...
Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията
Коментари Харесай

Цветанов честити празника на всички служители на МВР

Заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила честити професионалния празник на всички чиновници на Министерството на вътрешните работи.

Той направи това на персоналната си страница в обществената мрежа Facebook. Ето какво написа Цветанов:

"Честит професионален празник на всички чиновници на Министерство на вътрешните работи! Желая Ви здраве, мощ и резистентност. Вече 138 години Министерство на вътрешните работи е институцията с най-голяма значителност за публичния ред и сигурност. Смелите чиновници от българската полиция нееднократно са се изправяли с гърдите си, с цел да защитят живота и здравето на хората и заслужават единствено и само почитание и благодарност.

Уважаеми служители на реда, сътрудници, през днешния ден се обръщам към Вас с уважение към специалността Ви, която изисква доста жертви и мъжество в името на общото богатство. Уверявам Ви, че Вашите претенции са добре чути и подхождаме към Вас с голямо почитание и схващане. Единственото за което ви приканвам е самообладание. Защото ние имаме една обща цел – да осигурим сигурност и отбрана на всички български жители. Нека продължим да се движим в общата посока на развиване и съм убеден, че дружно ще намерим най-хубавото решение за всеки български служител на реда.

Честит празник! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР