Заместник-председателят на БСП и то по КОАЛИЦИОННАТА ПОЛИТИКА и организационните

...
Заместник-председателят на БСП и то по КОАЛИЦИОННАТА ПОЛИТИКА и организационните
Коментари Харесай

Замът на Корнелия Нинова с ново жилище за €360 000 при 24 дни депутатски стаж и никакви спестявания

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия и то по КОАЛИЦИОННАТА ПОЛИТИКА и организационните въпроси Атанас Зафиров – най-близкият сподвижник на Корнелия Нинова, прави ремонт в новото си жилище, по което е съсед с Вежди Рашидов в затворения комплекс, където е неговата изложба – мястото на оповестяване на поддръжката на ГЕРБ за претендента за президент Анастас Герджиков, описват техни комшии.
Апартаментът от 240 кв. м. Стойността му е галактическите 360 000 евро или 704 098,80 лева: 3,5 пъти повече от неизплатените наеми на Българска социалистическа партия за централата на Позитано 20.
Проверка на "19 минути " във компанията - вложител сподели, че квадратът върви по 1500 евро в баровската обител с името "Хилсайд ". То не е инцидентно, защото комплексът за определени се намира в полите на Витоша – по хитовото за баровски резиденции Симеоновско шосе до Околовръстния път.
Веднага обаче изникват няколко забавни въпроса. За Атанас Зафиров се знае, че има общо 24 дни депутатски стаж в последните два Народното събрание, а Корнелия Нинова се беше зарекла, че членовете на управлението няма да вземат пари от партията, която без друго е във финансова злополука под нейното ръководство.
Та въпросът е: от кое място пари за такава грандиозна покупка?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР