Бившият кмет на София Йорданка Фандъкова ще е втора след

...
Бившият кмет на София Йорданка Фандъкова ще е втора след
Коментари Харесай

Блестящите юристи Рая Назарян и Георги Георгиев до Борисов в София

Бившият кмет на София Йорданка Фандъкова ще е втора след Бойко Борисов в столичния 25-и МИР, част от който е и родната на водача Банкя.

Начело в 23-и отива младият Георги Георгиев - ръководителят на Столичния общински съвет в предходния мандат, в този момент зам.-шеф и един от най-хубавите адвокати. Водач в този столичен регион до момента беше водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който пък отива в Монтана.

Затова, че острието на ГЕРБ в градската администрация на София ще се включи в националната политика даде знак персонално Бойко Борисов още предишния месец. Лидерът взема със себе си Георгиев и в Пловдив, където той е лидер - общинарят правист ще е трети там.

От кандидатдепутатските листи липсва Радомир Чолаков, който беше отпред на комисията по конституционните промени в досегашния парламент и ясно даваше да се разбере, че не утвърждава концепцията и редакциите на ПП-ДБ по главния закон, оповестява „ 24 часа “.

В листата на второ място там влиза преподавателката по хореография в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство и шеф на отбор „ Тракия “ проф. Даниела Дженева. „ Цял живот работя за град Пловдив в региона на културата и изкуството, само че съм и измежду учредителите на ГЕРБ. Имам своите отговорности, за мен е огромна чест това доверие, което ми се оказва ", сподели Дженева, която е някогашен общински консултант.

Четвърта и пета са някогашната зам.-министърка на районното развиване Деница Николова и доктор Валерия Славова, която и до момента е била кандидат-депутат.

Енергийният специалист Жечо Станков повежда листата на ГЕРБ в Бургас. Втори е издателят Любен Дилов, а трета Галя Василева.

В Габрово предстоящо отпред отново е зам.-шефът на ГЕРБ Томислав Дончев. Второто място обаче е за ново лице - като представител на гражданската квота влиза изпълнителният шеф на футболен клуб „ Янтра “ Михаил Митов.

За следващ път в Плевен ще води депутатът Пламен Тачев. Втори е регионалният координатор на партията Валери Лачовски. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР