Заместник-председателката на Народното събрание Росица Кирова отговори на Слави Трифонов

...
Заместник-председателката на Народното събрание Росица Кирова отговори на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Зам.-шефка на парламента отвърна остро на критика на Слави Трифонов

Заместник-председателката на Народното събрание Росица Кирова отговори на Слави Трифонов във връзка вчерашното му изявление, че е редно тя и сътрудника й Никола Минчев също като Вежди Рашидов да подадат оставки, защото се " хилели " на скандалното му изявление, поради което доайенът на ГЕРБ напусна политиката. Това тя направи също като водача на Има Такъв Народ с фейсбук-статус:

" Няма не желая, няма недей, щом те искам ставам изверг "...
-->
Тази ария се трансформира в химн на доста млади българи и никой не се съмнява, че е повлияла на настройките им към девойки и дами.

Години по-късно Слави Трифонов добави в репертоара си ария в поддръжка на дамите, жертви на домашното принуждение. Но точно това е двойният стандарт, против който през днешния ден той се произнася.

Може би откогато е политик, същият счита, че сме не запомнили още едно обръщение в прословутия шлагер на Мачизма

" няма не желая, няма недей и да избягаш единствено посмей "!

Няма да задълбочавам в образеца, който дава с обществените си самопризнания, че се е трансформирал в " нападателно животно ", откакто е разкрил секса в юношеска възраст.

Аз съм поредна в позицията си. И без съмнение постоянно в живота си съм се противопоставяла на всеки опит за принуждение, насила посредством боязън и оскърбително държание. Още по време на съвещанието се произнесох за казаното от господин Рашидов. Той понесе следствията от думите си.

Моята реакция на отрицание е недвусмислена, само че очевидно Слави Трифонов е очаквал да извадя макетно ножче и да го размахам против индивида, който показва друго от моето мнение.

За мен е обидно грозното и шизофренно изкривяване на обстоятелствата, вменяването на виновност и нелепите заявления, с които някои " общественици " и медии едностранно и отдалечено от истината заляха ефира.

Истината е, че това би трябвало да наскърбява още повече българските жители ", декларира Росица Кирова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР