Заместник областният управител на област Пловдив Даниела Николова ще открие

...
Заместник областният управител на област Пловдив Даниела Николова ще открие
Коментари Харесай

Пловдив е домакин на националните награди за иновативно обуч...

Заместник регионалният шеф на област Пловдив Даниела Николова ще открие тазгодишната гала по връчването на Европейската премия за новаторско образование, която тази година  ще се състои в Пловдив. Отличието се присъжда за сполучливо финализирани планове по Програма „ Еразъм+ “, а кандидатстването и подборът се координират от Центъра за развиване на човешките запаси на Министерството на образованието и науката.  Събитието ще се състои на следващия ден в 10 часа в хотел „ Алианс “.

Европейската премия за новаторско образование е самодейност на Европейската комисия в региона на учебното обучение, която се организира под егидата на еврокомисаря за нововъведения и научни проучвания, просвета, обучение и юноша Мария Габриел.

Наградата има за цел да покаже изключителни преподавателски практики, прилагани в границите на Програма „ Еразъм+ “, и да отдаде благодарност на учителите и техните учебни заведения, които имат огромен принос за развиването на учителската специалност.

На церемонията ще бъдат наградени и показани българските планове, отличени с Европейска премия за новаторско образование за 2022г. Ще бъдат извършени полемики за шерване на опит и новаторски просветителни практики по Програма „ Еразъм+ “.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР