Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще вдигне

...
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще вдигне
Коментари Харесай

Николай Нанков ще се венчае за търновката Елена на 6 септември

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще вдигне женитба на 6 септември, написа „ 24 часа “, като се базира на близки на младоженеца.

Тогава Нанков ще встъпи в брак с 24-годишната Елена Димитрова от Велико Търново, чието име Нанков до неотдавна настойчиво криеше. Тя е щерка на някогашния народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Владимир Димитров, който към края на царския мандат мина в „ Новото време ”.

Първоначално сватбеното празненство е било замислено да бъде на 19 септември, който се пада в събота. Но фамилията на булката, по-точно женската му част, се посъветвали с астролози и решили, че по-удачната дата е 6 септември, още повече че тогава се натрупват няколко почивни дни.

За сватбеното празненство към този момент е ангажирана резиденция „ Бояна ”. Английският двор на държавния комплекс бе отворен за частни празненства преди няколко години и от този момент всяка година там се организират по петнайсетина сватбени тържества. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР