Заместник-министърът на отбраната на Украйна Хана Малиар заяви, че Русия

...
Заместник-министърът на отбраната на Украйна Хана Малиар заяви, че Русия
Коментари Харесай

Украйна: До неделя Русия иска да е завладяла Луганска област

Заместник-министърът на защитата на Украйна Хана Малиар съобщи, че Русия е събрала съвсем всички свои сили за взлом на обитаемоте места наоколо до размирния източен град Севердонецк.

В региона на Северодонецк се водят " решителни " сражения, като съветското управление се стреми да доближи границите на Луганска област до края на седмицата, съобщи Малиар, представена от Украинската осведомителна организация.

Малиар съобщи пред кореспонденти:

Руската войска е хвърлила съвсем всичките си сили и средства, с цел да щурмува обитаемоте места в близост. Те се стремят да пробият защитата на нашите войски и се пробват да обкръжат групировката на нашите войски, която реализира защитата на Лисичанск и Северодонецк.

Украинските войски вършат " всичко допустимо " да удържат територията си, с цел да предотвратят обкръжаването, сподели тя и добави:

Но би трябвало да разберем, че врагът има преимущество във въоръжението, тъй че обстановката в този момент е извънредно сложна, а през нощта и през днешния ден се следи оптималната активност на тези решаващи сражения .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР