Зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнов на разпит в ДАНС

...
Зам.-министърът на електронното управление Михаил Стойнов на разпит в ДАНС
Коментари Харесай

Стойнов на разпит в ДАНС за скандала с кода на машините

Зам.-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов на разпит в ДАНС за абсурда с кода на машините. Причината е абсурдът с кода на машините за вота, за който се разбра през днешния ден от отчет на организацията, предава “Епицентър ”.
Това става, откакто от ДАНС са нахлули в дома и кабинета на зам.-министър Стойнов

След обявяване на абсурда с кодовете от машините за гласоподаване прокуратурата извикала Стойнов на разпит. Той обаче не се явил. И това е наложило акцията на ДАНС в кабинета му в министерството и в дома му.

Председателят Росен Желязков свика незабавен председателски съвет тъкмо преди да стартира изключителното съвещание на депутатите. Поканени бяха шефовете на безусловно всички парламентарни групи.

абсурдът с кода на машините за вота

Лидерът на “Възраждане ” Костадин Костадинов написа по-рано през днешния ден в своя Facebook профил: “Току-що излязох от председателски съвет в Народното събрание. Зам.-министър от квотата на ПП-ДБ е направил посягане над кода на машините за гласоподаване. ”

Междувременно на брифинг в Министерски съвет министърът на електронното ръководство Александър Йоловски отхвърли опцията за манипулиране на локалните избори посредством машините за гласоподаване.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР