Заловиха бракониер с близо 60 килограма риба край язовир в

...
Заловиха бракониер с близо 60 килограма риба край язовир в
Коментари Харесай

Заловиха бракониер с близо 60 кг риба край язовир в Монтанско, прибраха го на топло /снимки/

Заловиха нарушител с близо 60 кг риба край язовир в Монтанско, оповестяват от ИАРА.
Служители от бранш „ Специални тактически дейности “ при регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града на Огоста и екип на “РК-Монтана ” при ИАРА провели профилирана акция. Тя траяла от тъмната част на денонощието на 10 октомври до ранните часове на 11-ти. По време на интервенцията е хванато лице, извършващо нерегламентиран икономически лов на риба във водите на язовир Яза край село Расово. Мъжът е систематичен извършител на наредбите на ЗРА, за което има издадени наказателни постановления, както и формирани досъдебни производства.
По съответния случай е формирано досъдебно произвеждане в районното ръководство на Лом по чл.238 от Наказателен кодекс. Нарушителят е арестуван за 24 часа в районното ръководство. Иззети са лек автомобил автомобил, хрилни мрежи, гребла и уловената риба от типа шаран, амур и сребриста каракуда, която е с общо тегло към 60 кг.
ИАРА изрича признателност на всички, взели присъединяване в акцията, както и за съдействието и проявения професионализъм на чиновниците от бранш „ Специални тактически дейности “ към Министерство на вътрешните работи.
Проверките в цялата страна не престават. При подозрения за нередности сигнализирайте на тел. 112.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР