Зала Стейпълс Сентърс в Лос Анджелис, Калифорния стана арена на

...
Зала Стейпълс Сентърс в Лос Анджелис, Калифорния стана арена на
Коментари Харесай

Много емоции и противоречие в боксовата битка на YouTube звезди

Зала " Стейпълс Сентърс " в Лос Анджелис, Калифорния стана сцена на дълго чакано и нетрадиционно боксово събитие - професионален дуел сред звездите в обществените мрежи (най-вече YouTube) Логан Пол и KSI. Организаторите от " Мачрум " бяха сложили конфликта като главно събитие, а показателно за интереса към срещата бе фактът, че подгряващ двубой бе този сред международния първенец в супервсредна категория Били Джо Саундърс и кандидата за купата Марсело Естебан Корсерес.

 Саундърс провокира Канело след постно показване в Лос Анджелис
KSI завоюва с разграничено съдийско решение - 57:54, 56:55, 55:56, като третият човек на кръга бе един от най-опитните рефери Джак Рийс. Той имаше сериозна роля в определянето на крайния победител, тъй като присъди две точки наказване на Логан Пол за нанасяне на удари, до момента в който съперникът му бе към този момент паднал.

Logan Paul KNOCKS DOWN KSI RT #KSIvsLoganPaul2 pic.twitter.com/gwAVodqiYt
— Boxing Hub (@bxnhub) November 10, 2019

В четвъртия рунд два следващи десни ъперкъта от ръкавицата на Пол пратиха в нокдаун KSI, само че русокосият ютюбър не можа да сдържи адреналина си и удари още един път по главата противника си, откакто към този момент той се бе строполил. Това предизвика реферът да маркира нокдаун, само че и да отнеме две точки за наказване за рисковия мръсен удар.

Феновете на бокса одобриха спорно професионалната борба сред двамата влогъри, като в обществените мрежи с ехидни мнения се отбелязваха всичките моменти, в които реферът Джак Рийс преподаваше в придвижване разпоредбите на спорта на двамата боксьори. Все отново, би трябвало да се означи, че колкото и ниско да бе равнището на боксови умения от страна на двамата, те организираха борбата на доста високо движение за полутежка категория и се раздадоха оптимално физически.

Ruled a slip, not a knockdown. But I have KSI winning all three rounds.... if this goes to a decision, it looks bad for Logan Paul #KSIvsLoganPaul2 pic.twitter.com/hvDQuT8oid
— GIF Skull - #FullGear Birthday (@GIFSkull) November 10, 2019

От техническа позиция Логан Пол работеше по-чисто с осъществяването на левия прав и лявото кроше, до момента в който KSI разчиташе съвсем напълно на диви размахвания с ръце вид " мелница ", надявайки се да откри съдбоносен нокаутиращ удар. Той по този начин и не пристигна, само че поради отнетите точки англичанинът победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР