Загадъчното явление е било забелязано в различните краища на света,

...
Загадъчното явление е било забелязано в различните краища на света,
Коментари Харесай

Космически светулки - всичко за странния феномен

Загадъчното събитие е било видяно в другите краища на света, като то не наподобява на никое друго. Това не са огнени топки, летящи чинии или пирамиди. Това е нещо изцяло извънредно и необяснимо към момента за науката. Феноменът галактически светулки е бил наименуван в англоезичната преса skyfish.

Космически светулки - всичко за странния феномен

 Космически светулки Снимка: bubblews.com

Тези обекти за първи път са записани и закрепени през деветдесетте години. Учените анализирали получените видео фрагменти, като съгласно тях обектите са доста по-големи от просто птици или инсекти. Те са били шокирани и от скоростта, като до през днешния ден се изричат единствено хипотези, какво действително е било това събитие. Учените нарекли странния феномен галактически светулки.

Разбира се, скептиците незабавно изрекоха изказванието, че действително на записа са закрепени просто инсекти или че това е монтаж. Самото придвижване обаче много прилича това на насекомите, макар че съгласно очевидци скоростта на обектите и на този мистериозен феномен доближава до цели 10 хиляди км/ч. Никое насекомо или животно не може да се придвижва с такава феноменална скорост.

 Извънземни цивилизации и връзката с галактическите светулки

Странните истории и загадките към този феномен не свършват с това, защото те са в действителност са доста. Така да вземем за пример операторът на Fox News Брандън Моури споделя, че на един от записите си вижда странна мълния на фона на преминаващ пътнически лайнер. При закъснение на фрагмента може да се забележи чудноват обект, който е сходен на стрела и има четири издатини в профил. Някои учени считат, че това може да се изясни чисто научно, до момента в който други са на мнение, че феноменът галактически светулки потвърди за следващ път, че извънземните цивилизации съществуват. Каква действително е истината, към момента не се знае, защото не съществуват неоспорими доказателства, които да потвърдят някое от изказванията.

Въпреки това не по-малко забавен е обстоятелството че ФБР е иззело някои от записите с този феном, с цел да може да го изследва. Според някои учени повода за това е, че при злополуката на самолета SU-27 са били видяни същите тези галактически светулки. Въпреки всички тези записи, към момента не е ясно напълно дали това е някакъв естествен феномен или в действителност сме съумели да се свържем с нещо неземно и необяснимо за нас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР