Заедно с вас трябва да започнем промените към една нова

...
Заедно с вас трябва да започнем промените към една нова
Коментари Харесай

Радев в Монтана: Заедно да започнем промените за нова България

„ Заедно с вас би трябвало да стартираме измененията към една нова България. България на свободните хора, на достолепието и на напредъка “. Това съобщи президентът Румен Радев пред препълнения площад в Монтана. Той акцентира, че колкото и да са сложни, позитивните промени са в ход. „ Днес децата още веднъж потеглят на учебно заведение. С вас ще създадем по този начин, че децата, нашето бъдеще, да не стоят заключени в къщи в продължение на цяла година, а да бъдат в средата, в която би трябвало да бъдат и ние да им осигурим тази безвредна среда “, добави той. Радев благодари за поддръжката през тези години. „ От тук нататък всичко зависи от нашата готовност, религия и единна воля, нашето възприятие за дълг пред родината. Пред нас, поради бъдещето на нашите деца има единствено веднъж и този път е победа! “, безапелационен е президентът.

„ С президента Радев сме горди, че зад нас са разнообразни политически партии, зад нас са хората, които ни поддържаха през 2016 година, и хора, които тогава не са дали своят вот за нас, само че през днешния ден ни се доверяват. Тази поддръжка е огромна отговорност и ние ще продължим да работим по този начин, както през миналите 5 години и няма да ви предадем. Заради България и нашите деца! “ С тези думи Илияна Йотова се обърна към събралото се голям брой от хора в Монтана. Именно хората тя дефинира като най-голямото благосъстояние на „ този блажен край “.

„ На всички, разочаровани от политици и политики, споделяме, че има такава страна България и ние ще я създадем страна с проспериращо бъдеще. Не желаеме повече корупция и безвластие! Не желаеме политика „ аз на теб, ти на мен “! Заедно ще реализираме смяната и България ще бъде на всички, а не на шепа хора, които станаха баснословно богати “, уверена е Илияна Йотова.

Тя съобщи, че техните съперници са губещите, тъй като са изгубили най-важното – доверието на българите. „ Затова през днешния ден се пробват по всякакъв начин да ви откажат да гласувате, ще всяват страхове, тъй като със страхове най-лесно се ръководят хората. Няма да съумеят “, безапелационна е Йотова.

„ Обединителите ги показват хората, никой не може самичък да се прогласява за подобен. На 14 ноември вие ще кажете кой е обединителят и на кого доверявате себе си и децата си, кой да води България напред “, уточни Илияна Йотова.

Актуална информация и вести можете да откриете на уеб страницата: www.radev-yotova.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР