Заедно с премиерата на електрическия Mercedes EQS SUV по-рано днес,

...
Заедно с премиерата на електрическия Mercedes EQS SUV по-рано днес,
Коментари Харесай

Audi представи автономен миниван на ток с огромна решетка и прозрачен екран

Заедно с премиерата на електрическия Mercedes EQS SUV по-рано през днешния ден, конкурентната немска марка Audi също показа нов автомобил, също на ток. Urbansphere Concept дебютира като третото и последно возило от „ sphere “ серията на марката, показвайки проектите на компанията за бъдещето на електрическите самостоятелни возила. Концептът е издигнат по иновационен метод, като първо е изработен интериорът, а по-късно по него е завършена и външната обвивка на колата.
`Audi

Това е направено за приоритизиране на мястото в интериора, което най-малко от фотосите наподобява е реализирано оптимално добре. Както подсказва и името на концепта, моделът е изработен за китайските мегаградове, а в създаването са взели участие евентуални клиенти от азиатската страна.
`Audi

Макар да е основан за големите градове, размерите не Urbansphere напълно не са дребни. С дължина от 5.5 метра, широчина от 2 метра, височина от 1.78 метра и междуосие от 3.4 метра, концептът напълно не е дребен. Джантите с размер от 24 цола наподобяват навръх място, а чувството за кола от бъдещето е очебийно с изчистените форми, цифровата решетка в предната част и задницата с сходен претекст. Огледалата са сменени от камери, а светлините са LED технология.
`Audi

Интериорът е мястото, където нещата стават доста съществени във връзка с технологиите. От Audi разказват интериора като мобилен офис на колела, който може да служи като трето място за живеене по време на престоя в трафика. Вратите се отварят в противоположни направления, а неналичието на колонка сред тях укрепва чувството за пространство. Четири самостоятелни кресла обезпечават комфорт за пасажерите и на двата реда седалки. Воланът е прикрит в таблото и може да бъде употребен единствено при потребност, защото колата разполага с самостоятелна система за шофиране от равнище 4.
`Audi

Пасажерите на задния ред седалки имат достъп до разнообразни екстри като огромен транспарантен екран, екрани върху седалките, VR очила и други. Те могат да бъдат командвани посредством допиране, жестове или пък гласови команди. Колата също по този начин предлага отпускащи сесии като проучва индивида чрез гласово и лицево различаване.
`Audi

Задвижването се обезпечава от два електромотора със сумарна мощ от 401 конски сили и оптимален въртящ миг от 690 нютон метра, които се предават към четирите колела. Батерията е с потенциал от 120кВч и обезпечава пробег от към 750 километра с едно зареждане. Бързо зареждане обезпечава пробег от 300 километра в границите на 10 минути, а зареждане от 5 до 80% лишава по-малко от 25 минути.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР