Задното колело в журито на България търси талант Любен Дилов-син

...
Задното колело в журито на България търси талант Любен Дилов-син
Коментари Харесай

Любен Дилов-син се разделя с талантите

" Задното колело " в журито на " България търси гений " Любен Дилов-син най-вероятно се разделя с публиката на паметното шоу поради политическите си задължения. Дилов е народен представител в 45-ото Народно събрание от парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Преди ден министър председателят Бойко Борисов го включи проектокабинета на ГЕРБ като министър на туризма. Макар че до гласоподаване на това държавно управление няма да се стигне, тъй като след отводите на Демократична България и " ИТН " за диалози ГЕРБ най-вероятно ще върне на следващия ден или в петък мандата, уговорките на Дилов в Народно събрание остават.

Очаква се от 9 май, когато стартират живите предавания на шоуто, атрактивният народен представител към този момент да не е в журито. Изданията, които сега се излъчват, са на запис и са направени преди Дилов да стане народен представител.

" Любен Дилов няма да бъде част от журито на шоуто " България търси гений " по време на идните живи концерти. Би Ти Ви взе решението предвид на политическата конюнктура в страната и вероятните партийни задължения на господин Дилов в интервала. Скоро ще обявим кой ще го замести ", потвърдиха от малкия екран, заяви Лупа.бг.

Дилов е най-пестеливият на оценки " ДА " член на журито на " България търси гений ". В екипа са още Катето Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР