Задкулисни заговори и истински напрегнати мигове ще променят безвъзвратно хода

...
Задкулисни заговори и истински напрегнати мигове ще променят безвъзвратно хода
Коментари Харесай

Финалът на „Отдел Издирване“ променя съдбите на героите безвъзвратно - slava.bg

Задкулисни заприказва и същински напрегнати мигове ще трансформират окончателно хода на събитията и орисите на героите в последния епизод на „ Отдел Издирване “ този петък по NOVA. Те ще би трябвало да се изправят пред последствията от дейностите си и да се срещнат с жестоката действителност, която им е подготвила още сурови тествания. Фаталният конфликт сред Камен (Юлиан Вергов), Ралица (Ана Пападопулу) и Петър (Роберт Янакиев) ще докара до непредвидени обрати, засягащи живота и на тримата. Как е завършила престрелката в гората и към кого са били ориентирани изстрелите?

Три месеца след сериозните събития, никой в „ Отдел Издирване “ няма да бъде същият. Голяма смяна ще претърпи Андрей (Пламен Димов), който ще бъде разжалван за прикриването на закононарушението на сестра си преди години. Кой е виновен за издаването на надълбоко защитаваната му загадка?

Междувременно Валери (Христо Петков) продължава напред след компликациите в персонален проект и насилствената разлъка със фамилията му. Полицаят ще даде късмет на нови сантиментални взаимоотношения с Алекс (Владинела Кацарска), само че дали това ще бъде инцидентна връзка?

Ново закононарушение в последния епизод ще насочи ще насочи вниманието на Отдела към „ Саламандър “ и какво ще прикрие интернационалният профсъюз. Ще се приближи ли контрольор Камен Петков по-близо до корените на незаконната организация? Отговорите на тези и още въпроси не пропускайте да разберете във финалния епизод на „ Отдел Издирване “ този петък от 22:00 ч. по NOVA....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР