Задават се шестите ненужни избори за две години, предупреди лидерът

...
Задават се шестите ненужни избори за две години, предупреди лидерът
Коментари Харесай

Карадайъ с тежко предупреждение. Идват ли шести ненужни избори?

Задават се шестите ненужни избори за две години, предизвести водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който се включи във форума " Европейският съюз среща Балканите ", проведен от Алианса на либералите и демократите за Европа.

Трябва да си зададем въпроса кой носи отговорност за създалата се обстановка. Дълго време в България ние си позволявахме лукса да гледаме рушене на народна власт и държавност. Бяхме очевидци на война сред институциите, разяснява Карадайъ пред публицисти на форума.
-->
Карадайъ добави, че като страна - членка България би трябвало да е образец за останалите страни от Балканите, които още вървят по пътя си на еврочленството. Вместо това към този момент втора година има политическа рецесия, добави водачът на Движение за права и свободи.

" А сега в България даже виждаме освен това - задават се на хоризонта следващите шести ненужни предварителни парламентарни избори. От тази позиция аз задавам въпроса - кой печели от тази обстановка въобще в България и на Балканите ", попита водачът на Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР