Задържаният и обвинен в изнасилването и убийството на 7-годишно дете

...
Задържаният и обвинен в изнасилването и убийството на 7-годишно дете
Коментари Харесай

Обвиненият за убитото дете в Сотиря признал всичко

Задържаният и упрекнат в изнасилването и убийството на 7-годишно дете в сливенското село Сотиря Мартин Трифонов е признал виновността си пред служебния си бранител. Това се случила в болничното заведение, където 21-годишният мъж е настанен поради получените при залавянето му огнестрелни рани в краката, заяви бТВ, цитирайки обезпечения от страната юрист на Трифонов.

По думите му Мартин Трифонов е разказал с детайлности осъщественото от него и какво тъкмо се е случило. Адвокатът призна, че става въпрос за смразяващи елементи за закононарушението и отхвърли да ги разяснява.

Трифонов е споделил, че осъзнава какво е направил, че съжалява. Той твърди, че по време на закононарушението бил пийнал – първо пил ракия, след това бира.

Преди ден прокуратурата му повдигна три обвинявания – за блудничество, обезчестяване и ликвидиране по изключително нечовечен метод на малолетно лице.

Всичко, което обвиненият е разказал, занапред ще бъде тествано. За задачата ще бъде извършен следствен опит на мястото на закононарушението.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР