Задържаните наскоро принцове и политици наистина са в затвора. Но

...
Задържаните наскоро принцове и политици наистина са в затвора. Но
Коментари Харесай

Къде държат арестуваните саудистки принцове? Няма такива луксозни затвори

Задържаните неотдавна принцове и политици в действителност са в пандиза. Но той не е кой да е... Доскоро " Риц-Карлтън " в Рияд бе леговище а международния бизнес хайлайф. Но след арестуването на десетки принцове, политици и предприемачи по съмнения за корупция, петзвездният хотел се трансформира в първокласен затвор, заяви огромната немска медия N24.

В обществените мрежи към този момент се майтапят, че няма нещо по-лошо от това да бъдеш хвърлен в пандиза в първокласния хотел в Рияд. Някои смелчаци даже молят да бъдат арестувани, с цел да вършат компания на „ мъчениците”. Интересно е, че по-рано управляващите в Саудитска Арабия увериха, че задържаните принцове няма да получат по-различно отношение от елементарните пандизчии. Засега не е ясно дали всички 201 задържани са настанени в хотела.

Комплексът е ситуиран на 52 хектара земя и разполага с 492 стаи. В последните дни служители на реда зорко го следят. А обилните врати са заключени. Пренасочват се телефонните позвънявания към хотела. А на уеб страницата му написа, че стаи могат да бъдат резервирани едвам от 1 януари.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР