Задържаха спасителя, който преби французин на плажа в Поморие след

...
Задържаха спасителя, който преби французин на плажа в Поморие след
Коментари Харесай

Противоречиви свидетелски разкази забавали задържането на спасителя, пребил чужденец в Поморие

Задържаха спасителя, който преби французин на плажа в Поморие след скандал за чадър.

Повдигнатото му е обвиняване за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди с особена свирепост, разгласи окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Спасителят е в ареста за 72 часа.

От полицията в града оповестиха на ексклузивен брифинг, че спорът е зародил поради спор за място на свободната зона на плажа

Когато служителите на реда пристигнали на мястото на случая, побоят към този момент бил завършил.

По думите на ст. ком. Калоян Калоянов, шеф на Областната дирекция на МВР-Бургас, спасителят не е бил арестуван същия ден поради спорни отзиви на очевидците.

Случаят е от 24 юли.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас прецизираха, че в локалното полицейско ръководство в Поморие е получен сигнал към 15:30 ч. за случай, при който след словесно спречкване се е стигнало до сбиванемежду български и френски жител. Дошлите на място полицейски чиновници са обезвредили спора и открили, че причина за спречкването е съществуването на свободно място за слагане на плажни такъми отвън платената зона, за което претендирали и двете страни.

Предстои изясняване на условия - кой е почнал абсурда, кой пръв е показал вербална и кой физическа експанзия, допълниха от прокуратурата в Бургас.

От полицията споделиха още, че сходни случки са ежедневни по българските плажове.

И дадоха образец със случай от през днешния ден, при който още веднъж на плажната линия в Поморие две компании са се снимали взаимно, след което се е стигнало до вербална експанзия и замеряне с пясък. Полицейски екип се е намесил и е предотвратил разрастването на спора.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР