Задължително през следващата година туристическите информационни центрове ще имат удължено

...
Задължително през следващата година туристическите информационни центрове ще имат удължено
Коментари Харесай

Кметът стана гид на двама непознати швейцарци, вижте последствията!

Задължително през идната година туристическите осведомителни центрове ще имат удължено работно време. Това съобщи кметът Иван Тотев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . " През лятото би трябвало да работят най-малко до 22.00-23.00 ч ", добави градоначалникът.

Той описа по какъв начин персонално е завел двама швейцарци от Общината до осведомителния център на Римския стадион и по знамение са " хванали " чиновници в самия завършек на рабнотния им ден. Още тогава разговарял с шефа на ОИ " Старинен Пловдив " Йордан Илиев за удължение на работното време на центъра. Към момента той към този момент работи до 20.00 ч, а преди този случай е работел до 18.00 ч. От тук изхожда локалната администрация, че е належащо удължено работно време най-малко през лятото на осведомителните центрове за туристи.

" Следващата година, нма да е януари или февруари, само че от март ще създадем удължено работно време наложително. Ако би трябвало и хора ще се наемат ", разясни кметът и добави, че тематиката ще се разяснява и с музеите и галериите, тъй като би трябвало да се реши самостоятелно за всеки музей и изложба.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР