Зад проектокабинета Габровски стои ГЕРБ. Такова мнение изрази в Денят

...
Зад проектокабинета Габровски стои ГЕРБ. Такова мнение изрази в Денят
Коментари Харесай

Проф. Тодоров: Зад проектокабинета Габровски стои ГЕРБ

Зад проектокабинета „ Габровски ” стои ГЕРБ. Такова мнение изрази в „ Денят онлайн ” политологът проф. Антоний Тодоров. Според него се внушава, че Николай Габровски е имал цялостната независимост да откри министри.

„ Сам, на основата на персоналните си познанства - това не го имам вяра. Определено това не е допустимо, не е и съществено, в случай че по този начин стоят нещата. Отзад стои ГЕРБ ”, е неговата теза. Той уточни, че не си показва какво е щяло да се случи, в случай че от партията на Борисов са били предложили партийно държавно управление.

По думите му от ГЕРБ не са създали нищо, с цел да не бъдат в политическа изолираност. „ Когато молят за отговорност и споделят: „ Ние постъпихме доста отговорно ”, в действителност не е по този начин. За да постъпят отговорно, биха могли да създадат нещо. Нищо обаче не се е случило в тази тенденция ”, е мнението на политолога.

Прогнозата на проф. Тодоров е, че препоръчаното от Габровски държавно управление няма да събере нужното болшинство в Народното събрание за избирането му, в случай че няма заигравка с кворума.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР