Зад гърба си Дензъл Уошингтън има наистина много филми. Някой

...
Зад гърба си Дензъл Уошингтън има наистина много филми. Някой
Коментари Харесай

Дензъл Уошингтън ще направи нещо, което до момента никога не е

Зад гърба си Дензъл Уошингтън има в действителност доста филми. Някой доста положителни, други не чак толкоз, само че единствено един единствен път е взел участие в продължение.
 Дензъл Уошингтън се завръща в
Дензъл Уошингтън се завръща в " Закрилникът 2 "

Ще бъде ли продължението на равнище

Точно по този начин, става дума за двата кино лентата за " Закрилникът " (The Equalizer), който се радваха на огромен интерес от страна на феновете. Въпросните два кино лентата бяха с бюджет към 60 милиона $ всеки и съумяха общо да завоюват близо 400 милиона от бокс офиса.

Четири години след премиерата на " Закрилникът " от Deadline разбираме, че ще има и трети филм. В него Дензъл Уошингтън още веднъж ще бъде основно настоящо лице, а компания ще му прави Дакота Фанинг (по-голямата сестра на Ел Фанинг).

На режисьорския стол пък за трети път ще седне Антоан Фукуа. Това значи, че Уошингтън за първи път ще взе участие в трилогия. Към момента не се разкриват никакви детайлности към сюжета, само че познавайки първите два кино лентата - и в този момент някой ще има потребност от избавяне. И това евентуално ще бъде Фанинг.
 Оскари 2022, Дензъл Уошингтън и достижението му за най-номиниран негър артист
Когато си Дензъл Уошингтън и подобриш личния си връх

Ще успее ли да грабне и трети Оскар в кариерата си

Всъщност, това не е първият път, в който Дензъл Уошингтън и Дакота Фанинг са дружно на екран. Преди повече от 15 години той още веднъж я спасяваше в " Мъж под прицел ". Очакванията са " Закрилникът 3 " да се завърти по кината от септември 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР