Зад един успял футболист стои една красива жена. Зад друг

...
Зад един успял футболист стои една красива жена. Зад друг
Коментари Харесай

„Дрийм тийм“ – ът на баджанаците

Зад един съумял футболист стои една красива жена. Зад различен съумял футболист стои същата жена.  Нека поровичкаме въображението си и изградим футболен тим, формиран единствено от играчи, които с изключение на фланелките, са си разменяли и дамите. Схемата на пръв взор е малко комплицирана за схващане, само че кой сподели, че човешките взаимоотношения са прости…

А ето и по какъв начин тези ритнитопковци с вилнеещи хормони откриха място в палавия ни „ дрий тийм “:

На ти мойта, дай ми твойта

 

Ники Михайлов, Валери Божинов, Николета Лозанова и Алисия (без фамилия) оформиха подобен любовен квартет, че напряко скъсаха тапиите и на най-кадърните сценаристи на турски сериали. Първо май Валери бе женен за Алисия, след това я заряза, поради Николета, която пък бе гадже на Ники, и по този начин радостната дружинка направиха своебразна кръстоска между тях. И ние не помним по какъв начин беше тъкмо. А и не ни би трябвало.

 

„ Петли “ в марокански плен

 

Мароканките са съдбовни дами – в това се убеди някогашният италиански министър председател Силвио Берлускони, на който лепнаха 7 години дейно, задето плащал на малолетната Руби да „ участва “ на „ бунга бунга “ празненствата му.  Преди години своята мароканска спекулация изживяха и триото „ петли “ Рибери, Бензема и Сидни Гову, които преспаха с друга „ прокурорска “ госпожица – 16-годишната продажница Захия Дехар. За разлика от Берлускони, тримата юнаци отърваха тъмница, тъй като съдът одобри извиненията им, че не са знаели действителната възраст на мароканката. В своя отбрана тя призна, че е спала с футболистите, тъй като желала хубави дрешки. Колко познато пояснение по нашите географски ширини…

 

„ Три лъва “, гърли и една камера

 

През 2000 година други тримца национали, единствено че британските Фърдинанд, Лампард и Киърън Дайър, по време на почивката си в Кипър записаха на камера пакостите си с няколко дами. До по-голяма конкретика не се стигна, само че е прекомерно евентуално във радостната нощ британците да са си разменили дамите. „ Това беше неточност, бяхме доста млади, само че видеото беше безобидно. “, описа след това Рио Фърдинанд.

 

Истински баджанаци

 

Играчите на „ Манчестър Юнайтед “ Патрис Евра и Андерсон са единствените играчи в самоделния състав, които са баджанаци в същинския смисъл на думата -преди време в среднощно соаре в Париж двамата си поделиха нежната компания на сестрите-близначки Карла и Мелиса Хоуи, известни в Англия с фотосесиите си за „ Плейбой “.

 

От първи другари до непримирими врагове

 

Това, на което ни е научил животът е, че от времето на открито и от Джон Тери може да чакаме всичко. Легендата на „ Челси “ постоянно „ дава самун “ на таблоидите с изцепките си, само че несъмнено най-големият скандал към него избухна, когато се разбра, че е имал загадка връзка с към този момент някогашната другарка на Уейн Бридж – Ванеса Перонсел. Така двамата от първи другари се трансфораха в непримирими врагове.

 Вижте още: Известните футболни тактики

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР