Чудите ли се как да украсите вашите великденски яйца? Великден

...
Чудите ли се как да украсите вашите великденски яйца? Великден
Коментари Харесай

Топ 9 съвета за украса на великденски яйца

Чудите ли се по какъв начин да украсите вашите великденски яйца? Великден още веднъж е тъкмо зад ъгъла и в случай че желаете да измененията нормалните си мерки, ние имаме няколко хрумвания за вас. Тези 9 съвета имат за цел да подхранват вашата креативност в декорирането на яйца. Ето няколко занимателни оферти – вземете ги от тук! Честита украса!

 Боядисване на великденски яйца с ориз  

Топ 9 съвета за декорация на великденски яйца

1.Боядисайте ги с предмети в килера

По това време на годината не е мъчно да намерите комплекти за боядисване на яйца в магазините, само че потреблението на неща, които към този момент имате в килера, може да ви спести пътешестване и разноски. Всичко, което би трябвало да извършите, е да смесите три елементарни съставки. За всяка 1 чаша топла вода прибавете 1 супена лъжица оцет и толкоз капки оцветител за храна, колкото желаете (в взаимозависимост от интензитета на цвета, който желаете да постигнете).

Цвеклото, спанакът, боровинките и куркумата също могат да дадат чудесни резултати. Така ще се сдобиете с изумителни великденски яйца.

2. Използвайте ластици

 великденски яйца Топ 9 съвета за декорация на великденски яйца фотография: pinterest

Преди да потопите яйцата си в багра, увийте някои от тях в ластици. Те ще доведат до занимателни линии, които разрешават на истинския цвят на яйцата да свети. Това е спомагателен образен пласт към вашия пъстър дизайн на вашите великденски яйца.

3. Направете яйца за диско

 великденски яйца Топ 9 съвета за декорация на великденски яйца фотография: pinterest

О, да, излязохме до дъно с блясъка за тези! Можете да станете шантави с блестящо оцветени нюанси на искра или да употребявате приглушени тонове за по-елегантен външен тип. Така или другояче, те са доста занимателни както за правене, по този начин и за гледане!

Ето всичко належащо, с цел да ги извършите. Смесете равни елементи течно лепило с вода. Оваляйте яйцето в сместа, до момента в който постигнете цялостно покритие. Върху обособена паница поръсете яйцето с искра и оставете да изсъхне за няколко часа. Готови сте с вашите великденски яйца.

4.Яйца в разнообразни нюанси

Ако един цвят на вашите яйца не е задоволителен, ние няма да съдим! Много е занимателно да обличате яйцата си в дъга от нюанси. Изберете обичаните си цветове за багрило и благодарение на лъжица деликатно ги изсипете върху всяко яйце. Уверете се, че първо започнете с най-светлите цветове и използвайте по-тъмните, до момента в който вървите.

Можете да оставите яйцата да изсъхнат сред прибавянето на цветове за по-плътно диференциране на цветовете или можете да ги излеете всички в границите на минути, с цел да ги завъртите в пъстър градиент. Така ще се получат неповторими великденски яйца.

5.Яйца с панделки

 великденски яйца Топ 9 съвета за декорация на великденски яйца фотография: pinterest

Панделките са превъзходен метод да украсите яйцата си, когато сте в дефицит на време. Но дано това не ви заблуждава – яйцата с панделки към момента наподобяват зашеметяващо, когато са приключени! Това сигурно е грациозен щрих към всеки великденски фон. Всъщност можете да пъхнете етикет с име под всяка панделка и да ги употребявате като картички към масата за хранене на Великден. Тази концепция за великденски яйца е топ.

6.Стикери

 великденски яйца Топ 9 съвета за декорация на великденски яйца фотография: pinterest

Този дизайн е изключително занимателен, когато декорирате с доста дребни деца. Можете да употребявате стикери с великденска тема или всевъзможни други, които може да имате на разположение. Експериментирайте с текстурирани стикери! Добавя 3D детайл към черупката на нашите великденски яйца.

7.Изложете ги в дизайнерски кашон

 Топ 9 съвета за декорация на великденски яйца

Ето къде в действителност можете да развихрите творчеството си. Мислете за вашите кашони за яйца като за празно платно! Боядисайте ги във великденски цветове или даже пресъздайте цяла пролетна сцена. Можете даже да напълните кладенците с великденска трева. Поработихте толкоз доста върху тези великденски яйца, време е да ги изложите!

8.Яйца с копринена вратовръзка

Великденски яйца, боядисани с копринени връзки? Да – и е по-лесно, в сравнение с си мислите. За най-смелите дизайни на боядисани в коприна яйца изберете ярки цветове и графични претекстове.

9.Яйца, оцветени със сода за самун

Отправете се към килера си за занимателен ден с боядисване на великденски яйца. Направете тези красиви боядисани яйца благодарение на хранителни оцветители, сода за самун и оцет. Когато изсъхнат, се появява хубав мраморен дизайн.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР