За втора поредна година в община Георги Дамяново се състоя

...
За втора поредна година в община Георги Дамяново се състоя
Коментари Харесай

Община Георги Дамяново награди победителите в конкурса за най-поддържано населено място /снимки/

За втора поредна година в община Георги Дамяново се състоя конкурс за най-поддържано населено място, оповестиха от локалната администрация.
Специална комисия с присъединяване на публицисти, кметове и представители на общинска администрация обиколи всички обитаеми места, с цел да направи крайното класиране. В категория "Големи села " преди всичко бе класиран общинския център Георги Дамяново, а с равни точки второто място разделиха Говежда и Копиловци. Наградата- ваучер от 450 лева и грамота бе връчена от кмета Нина Петкова. В категорията "Малки села " състезанието завоюва Гаврил Геново, а ваучер за 300 лева и грамота взе кметът Филип Филипов.
Церемонията по награждаването се състоя на хижа Копрен, а всички взели участие села получиха ваучер от 100 лева
"Искам да благодаря на всички сътрудници кметове, които поставят обилни грижи за външния образ на селата си. Въпреки бурята нощес, основните улици, парковете и площадите се намират в положително положение. Заедно положихме съществени старания да почистим и гробищните паркове, множеството от които са в добър тип. Липсата на служащи по стратегии доста затруднява всички ни, само че разчитаме и на помощта за косене и почистване на всички наши поданици ", показа кметът Нина Петкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР