В следващите два дни учители по гражданско образование от региона

...
В следващите два дни учители по гражданско образование от региона
Коментари Харесай

Враца е домакин на обучение по гражданско образование

В идващите два дни учители по гражданско обучение от района ще са част от обучителен семинар по програмата „ Европейско гражданско обучение “, проведен от Институт за Публична Политика, със съдействието на Фондация „ Ханс Зайдел “.
Събитието откри президентът на Института доцент доктор Здравко Попов, който съобщи че образованието е предопределено за учители по гражданско обучение в 11-ти и 12-ти клас в междинните учебни заведения в страната.
Приветствие към присъстващите насочи заместник-кметът Александър Владимиров, който съобщи, че преподаваната образователна дисциплинираност е извънредно значима за подрастващите. „ Ролята на преподавателите по гражданско обучение е основна, тъй като предизвика младежите интензивно да вземат участие в публичния живот “, добави още Владимиров.
Заместник-министърът на образованието и науката доктор Емилия Лазарова адмирира Института за Публична Политика за дълготрайната модулна обучителна стратегия, а началникът на РУО – Враца Лорета Колева показа достиженията по гражданско обучение на образователните заведения от района.
Водещи лектори на образованието ще бъдат преподаватели от СУ „ Св. Климент Охридски “, ЮЗУ „ Неофит Рилски “, Нов български университет, специалисти от просветителното министерство и Института за Публична Политика.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР