За всички, които желаят да станат част от 5G еволюцията

...
За всички, които желаят да станат част от 5G еволюцията
Коментари Харесай

Новото предложение в 5G портфолиото на Vivacom е Xiaomi Redmi Note 10 5G

За всички, които желаят да станат част от 5G еволюцията на мобилните мрежи, най-новият смарт телефон от това потомство, предлаган от Vivacom –, съчетава впечатляваща устойчивост на батерията, мощен процесор, отлична тройна камера и другите добре познати преимущества на Redmi Note серията на Xiaomi. Всичко това идва с едно налично и съвместимо с 5G мрежата устройство, допълващо портфолиото на телекома. Xiaomi Redmi Note 10 5G също по този начин поддържа VoLTE и Voice over WIFI.

Сърцето на смарт телефона е чипсетът MediaTek Dimensity 700, cъздaдeн пpи 7nm тexнoлoгичeн пpoцec като на флагман конфигурациите. Paзпoлaгa c 8-ядpeн пpoцecop, paбoтeщ нa 2,2 Ghz, и с мощен графичен ускорител Mali G57 GPU нa АRМ. Стандартните настройки обезпечават оптимална картина и бляскавост, като по едно и също време с това пестят сила. Батерията е с впечатляващ потенциал от 5000mAh и дава цялостен ден на самостоятелна работа, а при нормална приложимост даже ден и половина.

Моделът е лек и комфортен, с Gorilla Glass 3 покритие на огромния 6.5-инчов екран, който поддържа резолюция 1080x2400 пиксела за детайлно и прелестно преживяване при гледане и може да работи с освежаване от 90Hz. Горната и долната част на рамката са плоски, което доста улеснява снимането, а дизайнът се отличава с сложени от горната страна IR порт, микрофон и 3.5 мм жак за слушалки, до момента в който представителят и USB-C портът са в долната част на смарт телефона. Бързият и благонадежден датчик за пръстов отпечатък е вграден в бутона за заключване вдясно, под този за звука. Вляво се намира Dual SIM слотът и хибриден слот за microSD карта.

Камерата на Redmi Note 10 5G е с отлични параметри с помощта на трите й обектива – 48MP главен, 2MP монохромен за боке резултати, даващи естетическо разфокусиране и размиване на светли проблясъци във фона на изображението, и 2MP макрокамера. Това обезпечава живи цветове, забавни композиции и динамичен обсег, а нощният режим се отличава с детайла на фрагментите. Предната камера е 8MP. Сматфонът поддържа запис на видео на 1080p при 30 фрагмента в секунда.

Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB се предлага в онлайн магазина на Vivacom и в цялата комерсиална мрежа на цена от  14,98 лева./мес. с проект Unlimited 50, с 24 месечен лизинг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР