За всеки ден от декември коледният календар на оператора крие

...
За всеки ден от декември коледният календар на оператора крие
Коментари Харесай

Мобилното приложение на Yettel прави Коледа 31 дни

За всеки ден от декември коледният календар на оператора крие разнообразни изненади с отстъпки за смарт телефони, смарт джаджи и разнородни партньорски предложения
В най-празничния месец Yettel готви изненади за своите клиенти в специфичен коледен календар в мобилното си приложение. Всеки ден от декември идва с друга изненада за потребителите, която да направи Коледата им още по-приказна. За да получат своята изненада, би трябвало просто да влязат в приложението Yettel, да намерят банера „ 31 дни Коледа “ в секция „ За теб “ и да отворят кутийката за съответния ден. Към всяко от предложенията в календара ще получат и предизвикателство в синхрон с полезностите на компанията за стабилно развиване и за по-добро и чисто бъдеще. А в духа на Коледа всяка от изненадите може да бъде споделена с другар, който също е в мрежата на Yettel.

Сред многото празнични оферти могат да бъдат открити предложения, с които всеки ще има опцията да сътвори същинска коледна магия за себе си и за своите близки. През декември могат да бъдат извоювани -15% отстъпка за определени артикули в категориите „ Кухня “, „ Здраве и хубост “ или „ Уреди за разчистване на дома “ от веригата Technopolis. Отстъпка също от -15% за строителния хипермаркет Praktis е скрита в някой от дните за потребителите на Yettel.
-->
Смарт телефон XIAOMI 12 Pro 5G 256GB, смарт часовник SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm BT и безжични слушалки APPLE AirPods 3rd Generation with Lightning Charging Case могат да бъдат сграбчени с код за 15% понижение от коледния календар и да се трансфорат в обичан подарък под елхата. Най-щастливи от подаръците постоянно са децата, а за техните дарове са скрити отстъпки от 20% от Comsed и ozone.bg.

Оферти за -15% от цени на премиум козметика за коса от ZlatnaRibka, както и 5% отстъпка за нови спортни обувки или облекло от ShopSector също ще зарадват потребителите. Освен домашния уют, по време на празниците доста хора възнамеряват и нови пътешествия за идната година. За тях телекомът е подготвил спомагателни партньорски оферти с отстъпки от Booking.com, верига хотели „ Шарлопов “ и TopRentACar.

Всеки клиент на оператора може да взе участие в акцията от 1 до 31 декември по един път на ден, а след всяка 10-а игра автоматизирано ще бъде включван в лотария за страхотни изненади с марката SAMSUNG – смарт телефони, смарт часовници, слушалки и таблети.

Повече за акцията и цялостните ѝ условия можете да откриете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР