За ужас на финансовите анализатори и бизнес експерти, вече никой

...
За ужас на финансовите анализатори и бизнес експерти, вече никой
Коментари Харесай

Bitcoin премина психологическата граница от 10 000$



За смут на финансовите анализатори и бизнес специалисти, към този момент никой не може да планува по какъв начин ще се развие обстановката към криптовалутата bitcoin и какъв е хипотетичният таван за търгуване. Вчера цената за един биткойн мина границата от 10 000 $ за пръв път в историята на криптовалутата. Този нов таван носи и психически резултат със себе си, който най-вероятно ще притегли нови вложители.

Преди време финансовите експерти допускаха, че 2000 $ е таванът, след който биткойните ще стартират да поевтиняват. След това се смяташе, че тази граница е 4000 $. Естествено, в този момент доста хора мислят, че биткойн към този момент е достигнал максимума и ще стартира да пада. Други обаче показват мнението, че таванът мжое да е много по-висок - 50 000, 100 000 или даже 1 милион $ за биткойн. Неотдавна писахме за прекосяването на границата от 8000 $, само че очевидно нещата ще отидат и по-далеч.

Както споменахме и първоначално, сигурното е, че няма нищо несъмнено - изключително когато се касае за виртуална валута, необезпечена и нерегулирана от нито една финансова институция. Дали сега е добър да копаете? Или пък да продавате, в случай че към този момент сте изкопали? Никой не може да каже...
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР