За това председателство се готвим от 90-та година. Имаше моменти,

...
За това председателство се готвим от 90-та година. Имаше моменти,
Коментари Харесай

Соломон Паси откри сензационна връзка между уникалната реч на Туск, Христо Стоичков и папа Йоан Павел Втори!

За това председателство се готвим от 90-та година. Имаше моменти, когато можеше да не станат нещата по прагматични аргументи. Това съобщи в ефира на Нова тв Соломон Паси, министър на външните работи в кабинета „ Сакскобургготски ”. " Първоначално в Европейски Съюз бяха определили бюджет за 10 страни нови членки и оттова се будеше догатката, че България и Румъния могат да отпаднат. През 1999 година обаче Тони Блеър обаче пристигна и сподели, че няма да позовли България да стартира след 10-ката договарянията. Това му беше благодарността за това, което направихме във връзка Косово ", разкри той и добави: " 2002 година пък договарянията напредваха и Европейски Съюз бе оппределил пари като за 10 членки и Българоя и Румъния бяха на път да отпаднат и най-лесният метод да стане бе, в случай че бяхме затворили глава енергетика в Европейски Съюз ".

Запитан за персоналното му чувство за огромен пробив, Паси отговори: " На мен ми беше елементарно да повеждам договарянията. Имах прелестен екип във Външно министерство. Ние имахме над себе си Царя и можехме, каквото и да стане, да му звъннем и да го помолим да удари един телефон. Нали знаете, има една приказка: " Какво са дипломатите - почтени хора, лъжещи по света за богатството на страната си " (смее се). Царят на всички места говореше без преводач, знаеше 7 езика ".

Относно митингите министърът сподели: " Протестите са сърцето на демокрацията, такива няма да видите в Северна корея. Това че при нас хората стачкуват, е отлично ".

По мотив речта на Туск той съобщи: " Не съм работил с Туск, само че речта, която слушах, ми подсети на речта на Папа Йоан Павел втори през 94-та година. Тогава папата на брилянтен български с лек полски акцент благослови Стоичков да вземе Златната топка. Тогава папата ни назова " градината на Източна Европа ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР