За тези, които се чудят защо срокът на интерерконектора с

...
За тези, които се чудят защо срокът на интерерконектора с
Коментари Харесай

Илиян Василев: Турски поток в България няма да влезе в търговска експлоатация още неизвестно количество време

" За тези, които се чудят за какво срокът на интерерконектора с Гърция се отлагал за средата на идната година, опорката на Булгаргаз че поради това сме нямали опция да внесем по-евтин азерски газ да уточня, че газопроводът влиза в комерсиална употреба най-малко 6 месеца откакто привършат строителните работи.
И до ден сегашен Балкански поток не е влязал в комерсиална употреба, количествата които се транзитират към Сърбия са полулегални, в рамките тестираните на плана ", написа някогашният посланик.
 Енергиен специалист: Има незаконно неуважение на българските ползи в плана Турски поток Енергиен специалист: Има незаконно неуважение на българските ползи в плана " Турски поток "
" Престъпно неуважение на българските ползи има в плана „ Турски поток “. Парите са дадени на непознати компании, а не на бъл...
ЧИначе би трябвало целия обект да се одобри, след което да има тестиране, след което да има формален анонс за влизане в комерсиална употреба и начало на деяние на комерсиалните контракти.
В момента в който приключат строителните работи на интерконектора с Гърция, стартират тестванията в хода на които ще се транзитират количества от ТАП към Стара Загора и газопреносната ни мрежа. Така че като сравнявате сравнавяйте ябълки с ябълки.
Според осведомени Турски поток в България няма да влезе в комерсиална употреба още незнайно количество време и огромният " анекдот " в тази ситуация е че основният отговорник Борисов няма да желае да го открие. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР