За страната ни има два варианта - задълбочаване на политическата

...
За страната ни има два варианта - задълбочаване на политическата
Коментари Харесай

Тома Биков: Кризата продължава, няма да има правителство

" За страната ни има два разновидността - задълбочаване на политическата рецесия или подмолно ръководство във формат, който ще бъде договарян не пред очите на хората, а в задкулисието на българския политически и стопански живот. Каквото зависи от нас ще създадем българското общество да се оправи с политическите, икономическите и обществените провокации. За страдание, не виждаме никакъв капацитет България да има сполучливо ръководство в идващите месеци, може би и в идващите години ", беше безапелационен Тома Биков, представен от " Нова телевизия ".

Тепърва следва да разясняваме организацията на изборния развой и до каква степен машините са надеждно средство за провеждането на този развой, занапред следва да проверим до каква степен и какъв брой машини са пипани по време на този избирателен развой. Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ на брифинг в централата на партията.

" Какъвто и да е резултатът, се обрисува коалиция на протестните партии с Движение за права и свободи или с Българска социалистическа партия. Очертава се държавно управление, което няма да носи политическа отговорност, с министър-председател, който няма да носи отговорност. В по-близката история на България помните, че подобен вид държавни управления постоянно приключват с провал ", съобщи още Биков.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР