За Саманта Ван, родом от Тайван, но живееща в САЩ,

...
За Саманта Ван, родом от Тайван, но живееща в САЩ,
Коментари Харесай

Тази силна по дух жена отказала да направи аборт, въпреки съветите. И ето какво чудо получила!

За Саманта Ван, родом от Тайван, само че живееща в Съединени американски щати, децата са смисълът на живота. Тя мечтаела за свои чеда и когато схванала, че е бременна, била на седмото небе от благополучие.

Тази вест разкрила за нея свят с огромни благоприятни условия и нови, неизпитвани до тогава усеща. До момента, в който лекарят й споделил, че би трябвало да направи аборт.

Това било през седмата седмица на бременността. Тя схванала, че се съмняват да й слагат диагноза извънматочна бременност и светът се преобърнал.

На ултраазвука не разкрили ембрионите в матката и предположили, че детето е почнало да се развива в тръбата. Жената трябвало да реши какво да прави, „ до момента в който не се случат сериозни последици “.

Но Саманта стиснала зъби и се старела да не мисли за неприятни неща. „ Ще изчакам още “  — безстрашно декларирала тя. Тя просто не можела да направи аборт. След още няколко седмици лекарите още веднъж преобърнали живота й. „ Всичко ще бъде наред, имате близнаци “ — било тяхното мнение.

Саманта и мъжът й не знаели по какъв начин да реагират на всичко. Чудели се на неуверени лекари ли са попаднали, или казусът им бил специфичен. Затова отишли на обзор при различен доктор, след който още веднъж изпаднали в учудване: „ Не, не са близнаци — споделил другият доктор, — ще имате тризнаци “.

„ С всеки нов пргледам имаше от ден на ден и повече рискове — спомня си Саманта —  бях щастлива, само че си мислех какво ще каже следващият доктор. Че ще са четири? Шест Десет? “

Но народът вярно е казал — пердах се от своите стремежи и мисли, че могат да се осъществен. Саманта предходна още едно проучване, на което лекарите открили… още един плод! Но новините не били единствено хубави.

Четиризнаците било доста мъчно да се развият, по тази причина лекарите предложили по хирургичен път да отстранен два от близнаците дружно с едната плацента, с цел да може другите две да се родят по-здрави.

Родителите уверявали Саманта да направи по този начин, както я поучават лекарите. „ Опомни се! — казвали те  — Така или другояче ще имаш две деца, за какво да се излагаш на риск? “

Но Саманта не слушала никого. А и в действителност, по какъв начин можела да реши кое от децата й ще живее и кое — не? Хоспитализирали я за месец. За да запазят бременността.

На 21 октомври 2010 година Саманта родила прелестни момиченца.

 момичета-четиризнаци

 четиризнаци

Одри, Ема, Натали и Изабел били напълно слабички, въпреки всичко се родили на 26-та седмица от бременността, и дълго време трябвало да бъдат в отделението за интензивна терапия, преди цялата славна четворка да се прибере вкъщи.

 момичета-четиризнаци

 китайчета-четиризнаци

Тази история за следващ път потвърждава, че майчиното сърце постоянно знае всичко напред.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР