За съжаление тялото ни се променя много, когато достигнем средната

...
За съжаление тялото ни се променя много, когато достигнем средната
Коментари Харесай

6 ежедневни навика, които са опасни за хората на средна възраст

За страдание тялото ни се трансформира доста, когато достигнем междинната възраст. Нашият метаболизъм се забавя, хормоните се трансформират и мускулната маса и компактност стават разнообразни. Но въз основа на проучвания, има някои привички, които вършат тези промени още по-драстични. Ако успеем да се откажем от тези привички, неприятните последствия от междинната възраст ще бъдат по-незабележими.

Ето някои от тези неприятни привички, от които би трябвало да се откажете:

1. Вечеря на открито

Въпреки че вечерята на открито може да е в действителност занимателна, излизането прекомерно постоянно не е добра концепция. Вероятно сте разбрали, че откакто сте на междинна възраст, сте почнали да излизате по-често от преди. Децата са пораснали и вие имате повече свободно време. Но все пак, не е изключително добра концепция за вечеряте постоянно на открито.

2. Не пиенето на задоволително вода

Водата е от значително значение за вашето богатство. Понякога, когато тялото ни се дехидратира, усещаме, че сме гладни, до момента в който в реалност всичко, от което се нуждаем, е повече вода. Опитайте се да пиете чаша вода преди хранене или закуска и може да започнете да ядете по-малко. Не забравяйте, че газираните питиета не са сурогат на водата.

3. Пиенето на прекомерно доста вино

Винаги е хубаво да пием чаша вино с вечерята. Имайте поради, че виното е доста високо калорично и има доста захар. Когато добавяте вино към храната си, имате податливост да ядете повече. Ключова дума тук е " сдържаност ".
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР