За съжаление Рафаел Надал ще се оттегли по време на

...
За съжаление Рафаел Надал ще се оттегли по време на
Коментари Харесай

Зверев с предсказание: Надал ще се оттегли след Ролан Гарос


„ За страдание Рафаел Надал ще се отдръпна по време на Ролан Гарос “ – това предсказване направи Александър Зверев като част от блиц изявление за Евроспорт, в което той и брат му Миша отговаряха на най-различни въпроси.

Прогнозата, обвързвана с Надал бе в отговор на апела за „ самоуверено предсказване “. „ Не си го поисквам. Мисля, че той ще изиграе превъзходен шампионат и даже може да завоюва, а по-късно ще се отдръпна. “ В същото време смелото предсказване на Миша е, че брат му ще завоюва Ролан Гарос.

Разбира се, Надал бе запитан за казаното от Зверев и успокои почитателите си, че за момента не мисли за сходно нещо.  „ Не знам какво ще се случи след 6 месеца. Реалността е, че съм тук, с цел да играя тенис, да опитам да имам страхотна 2023-а и да се боря за всичко, за което съм се борил през кариерата си. Не мисля за отричане. “

Ето и останалите отговори на двамата:

Ще изпревари ли Джокович Надал по трофеи от Големия шлем в края на годината?

Миша: Трябва ли да отговоря в действителност? Да!

Саша: Мисля, че Надал постоянно има късмет да завоюва Ролан Гарос. Новак ще бъде любимец в останалите шампионати от Големия шлем, само че има и други играчи, които могат да се опълчват.

Ще завоюва ли Алкарас купа от Шлема?

Саша: Мисля, че той има равнището да го направи, само че зависи доста и от останалите играчи, които не се показаха толкоз добре през 2022-а.

Миша: Да, по този начин мисля. Той играе доста добре и е към момента млад. Това значи, че може да усъвършенства някои неща и да играе още по-добре.

Кой ще влезе в топ 10 за първи път?

Миша: Ник Кирьос. Той сподели, че може да се тренира самичък добре. Смятам, че може да се приближи до топ 10.

Саша: Мисля, че всеки, който не е на върха сега, може да доближи още веднъж до топ 10. Но нямам доверие, че ще има някой нов.

Кой ще приключи 2023 под №1?

Саша: (гледа към брат си) Искаш да кажа себе си ли? Аз, тъй като Миша седи зад мен.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР