За съжаление посещението на президента Зеленски е закъсняло. Това коментира

...
За съжаление посещението на президента Зеленски е закъсняло. Това коментира
Коментари Харесай

Митов: Посещението на Зеленски закъсня заради служебното правителство

За страдание визитата на президента Зеленски е закъсняло. Това разяснява в парламентарните коридори зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. " Закъсняло е заради доста условия, най-много заради ръководството на служебните кабинети. Много недостойна позиция на президента по време на ръководството на служебните кабинети, както и недостойната позиция, която поддържаше държавното управление на Кирил Петков. Помните, с цел да не се разтури обединението с Българска социалистическа партия накараха посланика на Украйна господин Кулеба да седи тук в коридорите на Народното събрание ", съобщи депутатът.
Прочетете още
Според него визитата е в духа на визитите, които украинският президент към този момент е направил " в съвсем всички държави-членки на Европейски Съюз и НАТО ".

" Приветстваме визитата на президента на Украйна Володимир Зеленски. От ден първи знамето на Украйна е в централата на централата на ГЕРБ. безусловно с всички сили постоянно сме оказвали поддръжка – безусловно и с всички сили ", добави зам.-председателят на партията. Той посочи поддръжката на ГЕРБ за изпращането на помощ в Украйна и освобождението на страната от съветското нуклеарно гориво. Приветстваме визитата на господин Зеленски, надяваме се то да бъде ползотворно, добави той, изразявайки вяра, че войната ще приключи в интерес на Украйна.

Митов призна, че има разногласия в Народното събрание, само че били наясно какъв е националния ни интерес и опазването на мира. " България има изгода интернационалното право да не бъде разрушено. Ние сме наясно, че стоим дружно с Украйна и другите страни-членни на ценностен избор, които предопределя не просто запазването на териториалната целокупност, само че и правата на индивида и демокрацията като цяло ", добави той.

Митов изясни, че първо би поздравил Зеленски за мъжката позиция, и че стимулира своите съграждани и страна освен да удържат съветската експанзия, само че и да отвоюват назад територията си. 

За разлика от Българска социалистическа партия, които сега, в който господин Гешев даде конференция със странни закани, те се дръпнаха от диалозите за кабинет, Бойко Борисов какво е споделил, това ще направи, отговори той на въпрос дали водачът на ГЕРБ в действителност ще се откаже от имунитета си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР