За разлика от БСП, изпълняваме обещанията си. Затова сме по-реални

...
За разлика от БСП, изпълняваме обещанията си. Затова сме по-реални
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: БСП нарече бюджетът предизборен, което значи, че е добър

За разлика от Българска социалистическа партия, изпълняваме обещанията си. Затова сме по-реални в предизборните обещания. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по.

„ Досега не сме имали проблем да задържим недостига, да има резистентен стопански напредък. Българска социалистическа партия споделиха, че това е избирателен бюджет, което значи, че е добър бюджет. После започнаха да приказват, че не е добър ”, разяснява Цветанов.

Той разяснява още, че по съдружното съглашение и управническата стратегия нямат разминаване с „ Обединените патриоти ”. „С нашите съдружни сътрудници сме се прецизирали, че ще има и така наречен плаващи мнозинства“, изясни Цветанов.

Цветанов изясни социологическите изследвания, които сочат, че Българска социалистическа партия настига ГЕРБ, главно на натрупването на подправена информация от страна на социалистите. „Действително се образува някакво напрежение, което го приписвам на това, че опозицията съумя с струпване на подправени вести да стопи ненапълно разликата в процентите в социологическите сондажи. За нас е по-важно, че с действителните политики, които организираме, се надявам, че нещата ще си дойдат на мястото. За разлика от Българска социалистическа партия изпълняваме уговорките по предизборните обещания, които даваме“, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

При нас няма боязън от служебно държавно управление. Ние споделяме само, че когато имаше длъжностен кабинет на Радев, бяха забавени доста промени, беше забавено икономическото развиване и приходите в приходните организации внезапно понижиха. За нас е значима стабилността, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР