За професионалистите на утрешния ден: най-новата генерация на пикапа ще

...
За професионалистите на утрешния ден: най-новата генерация на пикапа ще
Коментари Харесай

Новият Amarok: От Южна Африка към целия свят

За експертите на утрешния ден: най-новата генерация на пикапа ще бъде показана през идната година.

• „ I’ll be back “: новият Amarok идва през 2022 година и още веднъж ще впечатлява със стабилен брой нововъведения
• Дизайнът е планиран по метод, гарантиращ богато многообразие от вероятни приложения на автомобила
• Излъчването на пикапа на Volkswagen Лекотоварни коли е станало още по-самоуверено

Хановер/Мелбърн/Йоханесбург, декември 2021 – Доставка на храна и лекарства в отдалечени места, отбрана на животните в африканската савана, избавителни интервенции по плажовете: местата, на които пикапите правят незаменима работа са извънредно разнородни и безусловно неизброими. Дори в случай че става дума просто за каране в строителни обекти или по черни пътища – най-ценните качества на новия Amarok от Volkswagen Лекотоварни коли са точно многостранността на характера му, както и изключителните офроуд благоприятни условия. Разработен от екипите на марката в Европа и Австралия, новият премиум пикап ще се създава в Южна Африка. През 2022 година Amarok от Volkswagen Лекотоварни коли ще отпразнува своята премиера и ще бъде обещано начало на поръчките за първите пазари.

Без значение дали става дума за Австралия или Южна Африка, пикапите са метод на живот и имат значимата задача в доста случаи да бъдат на практика единственото средство, с които могат да се изпълнят избран вид задания.

Когато приказваме за огромни товари, неприятни пътища или рисково тежки терени, пикапите са безусловно незаменими. Например Amarok още от 2011 година насам намира скъпо приложение в отбраната на дивите животни в Южна Африка: Volkswagen Лекотоварни коли е сътрудник на Wilderness Foundation Africa (WFA) при опазването на популациите от носорози.

Изцяло нов автомобил с„ ясно изразено ДНК на Volkswagen “
Изглежда добре и има забележителни качества: новият Amarok освен има изцяло нов външен и вътрешен дизайн, само че в бъдеще ще разполага и с още по-сериозна техника, която носи позитиви от разнороден темперамент. „ Amarok прави допустимо нещо, което на пръв взор наподобява неизпълнимо: той улеснява живота на своите консуматори както до момента в който работят, по този начин и през останалата част от всекидневието им “, споделя доктор Ларс Краузе, началник на отдел Маркетинг и Продажби във Volkswagen Лекотоварни коли. „ Amarok предлага решения, които дават опция на клиентите ни да реализират своите цели – изключително когато тези цели са в действителност сложни. “

Третото потомство на модела ще разполага със доста по-широк набор от асистиращи системи за лидера и ще радва притежателите си с по-богати благоприятни условия за съгласуваност. Така новият Amarok от 2022 година ще предлага нововъведения, които досега е било невероятно да бъдат открити в неговия сегмент от пазара. Разбира се, той и отсега нататък няма да се плаши от сложните провокации по пътя си.

Новият Amarok поема ролята на повсеместен гений в гамата на Volkswagen Лекотоварни коли и впечатлява с безапелационните си линии и внушителното лъчение. „ Характерната предница със запаметяващ се X-дизайн откроява Amarok доста по-силно отпреди и акцентира неговата водеща роля “, разяснява Алберт-Йохен Кирцингер, основен дизайнер на Volkswagen Лекотоварни коли. „ Ние придадохме образен израз на силата и опциите на Amarok – с ясно изразено ДНК на Volkswagen както извън, по този начин и вътре в автомобила. “ Моделът има необятна и солидна каросерия, която излъчва самонадеяност и самочувствие.

Amarok от Volkswagen Лекотоварни коли влезе за първи път в серийно произвеждане през 2010 година. Премиум пикапът в началото се прозвеждаше в Хановер, а в този момент продължава да слиза от конвейерите на завода в Пачеко, Аржентина. Новото му потомство ще се създава в Силвъртън, Южна Африка. През последното десетилетие над 800 000 автомобила от модела са достигнали до своите клиенти и сполучливо се оправят с провокациите на разнообразни континенти. В южното полукълбо моделът вмомента е единственият представител на B-сегмента при пикапите, който се предлага с V6 дизелови мотори и продължава да се радва на стабилен триумф. Поръчките за новото издание на Amarok в Европа ще стартират в края на 2022 година.

1 Той се усеща еднообразно добре както в пустошта на Австралия, по този начин и измежду дивата природа на Южна Африка: новият Amarok от Volkswagen
Лекотоварни коли ще бъде показан през 2022 година в своята трета генерация. Дизайнерските скици дават взор към вероятните приложения на новия модел.

2 Първи взор към метода, по който би могъл да наподобява интериора на новия Amarok: от 2022 година ДНК на Volkswagen ще се демонстрира по нов изразителен и присъщ метод.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР