За поредна седмица парламентарната дейност на депутатите не направи впечатление

...
За поредна седмица парламентарната дейност на депутатите не направи впечатление
Коментари Харесай

Z-Каст: Боят в парламента е полезен за обществото

За поредна седмица парламентарната активност на депутатите не направи усещане с приемане на значими закони, а със скандал - съвсем физически конфликт сред депутати.

Искрен Митев от " Продължаваме промяната " насочи тежки обвинявания за някой си " Копейкин ", а водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов се припозна в прякора и отиде да се разправя с него. Митев го хвана за вратовръзката, депутати от двете групи се скупчиха, в последна сметка до пердах не се стигна. Неволни очевидци на " екшъна " станаха деца, пристигнали да видят работата на най-важния орган в страната на 1 юни - Деня на детето.

Ден по-късно пък Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, си направи селфи със междинен пръст към групата на ГЕРБ. Това предстоящо вбеси някогашните ръководещи.

От дни разнообразни коментатори си вършат разнообразни словесни извършения по тематиката с парламентаризма и на каква висота би трябвало да бъде той. В новия епизод на Z-Каст дружно с парламентарния кореспондент на Клуб Z Любен Обретенов развиваме друга теза.

" По-добре е депутатите да се бият в Народното събрание, в сравнение с жителите на улицата ", загатва той един значим принцип на демокрацията.

И се връщаме в историята - сходни подиуми, а и доста по-страшни, е имало и от преди повече от 100 години, и преди по-малко от 10 в Народното събрание. А сегашната съпротива се държа доста по-грубо с останалите депутати, когато беше на власт.

Повече за багра с книги в Народното събрание от 1914 година, народен представител от коя партия сподели междинен пръст единствено преди няколко години и бе глобен от свои, и същинските проблеми на настоящето парламентарно болшинство - чуйте в 84-тия Z-Каст:

,,,.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР