За поредна година БДЖ ще осигури безплатното пътуване на децата,

...
За поредна година БДЖ ще осигури безплатното пътуване на децата,
Коментари Харесай

БДЖ вози безплатно децата, участващи във фестивала Арлекин

За поредна година БДЖ ще обезпечи безплатното пътешестване на децата, които ще вземат участие във Фестивала за детско медийно изкуство „ Арлекин ”. Осмото издание на фестивала ще се организира в интервала 8-12 юни в гр. Варна. Утре (8 юни) 28 деца ще пътуват от София до морската столица с трен, с цел да вземат присъединяване в детския фестивал.

За тяхното комфортно и удобно пътешестване националният железопътен транспортьор е обезпечил специфичен спомагателен вагон към композицията на утринния бърз трен от София за Варна. БДЖ ще се погрижи и за прибирането на младите създатели в деня след приключването на фестивала.

Международният фестивал „ Арлекин ” се организира под мотото „ Светът в моите очи ” и има за цел да подтиква детската фикция и творчество за основаване на истински и разнообразни по род медийни произведения – филми, телевизионни и радиопредавания, интернет издания и други

Националният железопътен транспортьор поддържа всички начинания, посредством които се дава опция на българските деца да разпрострат своя креативен капацитет и благоприятни условия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР