За петнадесета поредна година общинската дирекция Превенции организира кампания Не

...
За петнадесета поредна година общинската дирекция Превенции организира кампания Не
Коментари Харесай

Кампания във Варна зове за разумно шофиране

За петнадесета поредна година общинската дирекция „ Превенции ” провежда акция „ Не шофирай, в случай че си пил! ”. Инициативата започва на 2 май и ще продължи до края на месецa. Тя е ориентирана към предварителна защита на шофиране след приложимост на алкохол.

Основна цел е запазване живота и здравето на младежите, техните другари, връстници, близки, посредством апел за рационално държание на пътя.

Традиционни сътрудници са варненските университети, 11 учебни заведения с превантивни клубове -I ЕГ, III ПМГ „ Акад. Методий Попов “, IV ЕГ „ Фр. Жолио-Кюри “, ГПЧЕ „ Йоан Екзарх “, СУ за ХНИ „ К. Преславски “, Професионална техническа гимназия, МГ „ Д-р П. Берон “, Професионална гимназия по туризъм " Проф. доктор Асен Златаров ", Варненска комерсиална гимназия “Георги Стойков Раковски “, Професионална гимназия по стопанска система „ доктор Иван Богоров “, ПГГСД „ Н. Хайтов “, ОД на МВР-Варна, бранш „ Пътна полиция “, Областен отдел „ Автомобилна администрация “, Асоциация за отбрана на застраховани и потърпевши при ПТП, Местните комисии за битка с противообществените прояви на малолетните и малолетните и други.

В интервала на акцията, посредством сътрудниците, ще се популяризират разнородни материали с послания, в това число измежду зрелостници и млади хора; видео материали ще се популяризират в обществените мрежи, електронни табла ще излъчват посланието на акцията на разнообразни места в града; ще има акции за разпределяне на рекламни материали на спрените водачи и ще им бъдат насочат послания за рационално, отговорно и толерантно държание на пътя и др.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР