За първи път София посрещна Новата година без тържества на

...
За първи път София посрещна Новата година без тържества на
Коментари Харесай

София посрещна Нова година без Сцена под небето и градски транспорт

За първи път София посрещна Новата година без тържества навън и станалата емблематична през годините " Сцена под звездите " на площад " Батенберг ", където жителите на града се събираха на обичайния концерт, съобщи БНР.

В новогодишната нощ не работеше и градският превоз. Столичани посрещнаха празника в домовете си, някои в стеснен фамилен кръг, както и кметът на София Йорданка Фандъкова. В първия ден на 2021-ва година тя пожела на софиянци:

" 2021 да ни донесе здраве на всички, да продължим да си оказваме помощ, да развиваме града си, да се грижим за децата си. Чакаме ги на 4-и януари в детските ясли, детските градини и учениците от първи до четвърти клас ", сподели кметът на София.

В Пловдив също посрещнаха Новата 2021-агодина година без нормалната празнична стратегия в центъра на града. От общината обаче заложиха на по-внушителна и по-мощна заря в среднощ. За първи път фойерверки бяха изстреляни от три тепета на града. 3800 заряда в продължение на шест минути сътвориха красиви картини над Пловдив.

Празнична заря имаше и в Ловеч. Жителите на града посрещнаха новата 2021-ва в празнична атмосфера, въпреки и от балконите на домовете си поради пандемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР