За първи път ще пътувате някъде само двамата, като двойка.

...
За първи път ще пътувате някъде само двамата, като двойка.
Коментари Харесай

Какво може да обърка романтичната ваканция

За първи път ще пътувате някъде единствено двамата, като двойка. Мечтата на всяко момиче. Звучи вълнуващо, нали? Подготви се обаче за няколко риска, които крие първата ви сантиментална екскурзия и се пробвай да ги избегнеш.

Скандалите са главният риск от първия ви уикенд дружно, единствено двамата и то на някое отдалечено място. Проучванията демонстрират, че навръх първото ви пътешестване дружно идва и първият скандал. И това не е необичайно - на път научавате другата страна на всеки от вас. Колкото и да е сантиментално, пътуването крие опасности от това да го опознаеш по-добре и да се разочароваш. На път може да установиш, че е свидлив да вземем за пример, или, че е податлив да се заяжда с непознати хора, в случай че нещо не му допадне, или че хърка, или че не ти оказва помощ с носенето на багажа...Запази успокоение и не избухвай незабавно. Дай си късмет да го опознаеш и едвам тогава се пробвай да му обясниш какво не ти харесва в държанието му.

На път и ти му се разкриваш напълно. Той също ще бъде сюрпризиран да разбере, че не си толкоз изящна и постоянно съвършена, както те е виждал на първите няколко срещи. Навиците, които имаш да си правиш маникюра или прическата всяка заран също могат да го объркат. Опитай се да бъдеш естествена и да се отървеш от раздразнителността, с цел да не помрачиш първото ви сантиментално преживяване.
Забрави за проблемите си и направи по този начин, че и той да се оттърси от ежедневните си кахъри.

Само двамата сте - покажи му хубавите страни на това. Организирайте си вечеря и пийване, малко празничен секс и се постарай времето ви да е запълнено през целия уикенд с разнообразни забавни занимания. Така и двамата ще се върнете задоволени от пътуването и нетърпеливи за идващото.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР