За първи път от години парламентът стана център на общественото

...
За първи път от години парламентът стана център на общественото
Коментари Харесай

Политолог: Ще има мобилизация на вота срещу Слави Трифонов

За първи път от години Народното събрание стана център на публичното внимание и център на някаква интензивност. Той върна интереса на обществото. Видяхме обаче и много нервност в нещата. Не видяхме смяната. Законопроектите бяха направени небрежно. Това съобщи политологът Христо Панчугов в предаването „ Офанзива “ по Нова нюз.

Бяха признати такива законови ремонти, че слагат бъдещата ЦИК пред огромни тествания. Изговориха се проблемите, без да се посочат решения, заключи политологът. Според него във фокуса на акцията ще бъде абсурдът, който видяхме в последните дни. Това, което се случи би трябвало да бъде прегледано от проверяващите органи, счита той.

По-големите въпроси, които стоят са, че предприемачът Светослав Илчовски инкреминира себе си. Очевидно стоят огромни ползи зад думите му. Друг въпрос е има ли предприемачи в България, които употребяват държавното управление, с цел да се оправят с конкуренцията си? Ако това е възможно и допустимо е редно българското общество да получи отговори по какъв начин да излеем от тази серпантина, съобщи Панчугов.

Изборите ще принуди политическите водачи да се съобразят с жителите. Аз не чакам фундаментална смяна след изборите. Вероятно ще има готовност на вота против Слави Трифонов. Много хора превидяха в негово лице опасност. Част от гласовете ще отидат при Демократична България и ГЕРБ, предвижда политологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР