За някои изненадващо, а за други не толкова, Белинда Бенчич

...
За някои изненадващо, а за други не толкова, Белинда Бенчич
Коментари Харесай

Олимпийската шампионка от Токио: Сбъднах мечтата си

За някои изненадващо, а за други не толкоз, Белинда Бенчич донесе олимпийската купа на Швейцария в тениса. Тя съумя да завоюва златния орден, откакто се показа отлично и донесе доста наслада на своята татковина.

Полуфиналистката от US Open си даде малко отмора след грандиозния триумф, само че в този момент тя е подготвена за присъединяване си на мастърса в Синсинати. Швейцарката показа, че със спечелването на златото е сбъднала фантазията си и ще играе без никакво напрежение оттук насетне.

„ Всеки мечтае да бъде олимпийски първенец. Всеки желае това и се бори за тази цел. Някои хора бяха много сюрпризирани, че аз го направих, а други просто имаха вяра в мен. И аз към момента не съзнавам какво съм постигнала, само че възприятието е в действителност необикновено. Човек би трябвало да го изживее, с цел да ме разбере. Оттук нататък ще играя без никакво напрежение, тъй като сбъднах фантазията си и в този момент умерено ще се любувам на тениса. Смятам, че имам задоволително триумфи, с които да се гордея, и в случай че хипотетично на следващия ден реша да сложа завършек на кариерата си, мога да го сторя с достолепие, и извънредно щастлива от постигнатото “, приключи Бенчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР