За ново попълнение в семейството мечтае моделката Диляна Попова. Красавицата

...
За ново попълнение в семейството мечтае моделката Диляна Попова. Красавицата
Коментари Харесай

Диляна Попова: Искам още деца от Асен

За ново попълнение в фамилията мечтае моделката Диляна Попова. Красавицата споделя, че има голямо предпочитание да роди още деца от обичания си Асен Блатечки.

Двамата имат момченце – Борил, който е към този момент на 5 години и се радва на любовта и на двамата си родители. А в този момент обмислят да му подарят още едно братче или сестриче.

Блатечки дълги години живееше на фамилни начала с режисьорката Катерина Горанова, от която има и огромна щерка. Двамата се разделяха и събираха на няколко пъти, даже и след раждането на сина му от Диляна.

В последна сметка обаче възприятията на артиста към моделката се оказаха по-силни и той избра да заживее с нея и синът им под един покрив.

„ Асен е прелестен татко. Най-важното е, че Борил е отгледан с доста обич и от двамата.

Ние сме рационални родители, които знаят, по какъв начин да му показват обстановката по този начин, че да не се усеща друг. Не скърбя за нищо.

Готова съм за още деца. Това е най-хубавото нещо за мен”, споделя още Диляна пред светско списание преди няколко дни.

Попова и Блатечки въобще не възнамеряват да се женят, написа „ България днес”. Двойката не желае суматохи и звук към връзката си.

Затова са се отдали само на любовта си един към различен и на дребния Борил.

За да са надалеч от вниманието и прожекторите, двамата даже отпътуваха за Австралия, а пътуването е сбъдната фантазия на Диляна.

Двамата бяха в компанията на сътрудника си Калин Врачански, защото актьорите имаха турне там, а Диляна бе неразделно до обичания си.

И не пропусна шанса да прегледа далечната страна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР