Кендъл Дженър позира за новата лятна кампания на FWRD. Кралицата

...
Кендъл Дженър позира за новата лятна кампания на FWRD. Кралицата
Коментари Харесай

Кендъл Дженър взриви мрежата с голи снимки

Кендъл Дженър театралничи за новата лятна акция на FWRD.

Кралицата на стилния подиум, която се появява на корицата на летния брой на Vogue, получи преднина в сезона на банските костюми, като моделира набор от секси бикини в съществено натоварената фотосесия.

Независимо дали се излежаваше край басейна или се качваше в класическо Porsche, 28-годишната Кендъл беше панорама за гледане в шумната акция.

Моделът разкри за продължаващата си борба с безпокойството и за неповторимия метод, по който се оправя с душевните премеждия в новата си фотография за Vogue.

Кендъл излъчваше убеденост в голям брой зашеметяващи фотоси за стилната библия, само че призна, че в реалност е била „ по-тъжна “ от нормално.

Тя изясни: „ Не виждам за какво да не бъда почтена за това. В моята кариера сега се усещам в действителност постоянен, в действителност окуражен. Но имах тежки два месеца.

„ Не съм бил себе си и приятелите ми го виждат. По-тъжна съм от нормално. Доста по-притеснен съм от нормално. Така че няма да седнал съм тук и да се върша, че всичко е идеално. Такъв е животът — постоянно ще бъда във и отвън тези усеща.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР