За нас резултатите са удовлетворителни. На тези избори стана ясно,

...
За нас резултатите са удовлетворителни. На тези избори стана ясно,
Коментари Харесай

Халил Летифов, ДПС: Пеевски би бил по-полезен в България

За нас резултатите са удовлетворителни. На тези избори стана ясно, че дубликатите на Движение за права и свободи имат живот едни избори и след тях завършват. Освен това ние върнахме нашата трета позиция на национално равнище. Това показа в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия заместник-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Халил Летифов.

``
реклама

,,За Делян Пеевски през вчерашния ден се взе решението той да остане тук, а ние да пратим в Брюксел нашите млади фрагменти. Затова преценихме, че господин Пеевски би бил по-полезен в България, защото тук той е задоволително деен по своите региони``, уточни депутатът.

,,За нас остават основни целите. Не очаквайте Движение за права и свободи да е деструктивна партия. Ние сме поредни и такива ще си останем. Това, което желаеме, е смяна на управническата формула, тъй като инерцията не прави работа. С този стопански растеж в никакъв случай няма да догоним междинните в Европа страни. Искаме диалози, на които да бъдат разяснени целите на страната, тъй като тези аритметични болшинства сега не дават резултат``, изясни в умозаключение Летифов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР